Το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργάνωσε το ΚΕΣΥΠ Λάρισας και περιλάμβανε μια επίσκεψη – ξενάγηση σε διάφορα τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας, με έδρα την Λάρισα.

Έτσι την Παρασκευή 30/03/2018 οι μαθητές της Β’ τάξης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς κα Παπαγιανοπούλου Ευαγγελία, κ. Ράιδο Δημήτριο, Τσιγαρίδα Χαράλαμπο και  Μόκα Απόστολο επισκέφτηκαν τους χώρους του ΤΕΙ, όπου ξεκίνησαν την περιήγησή τους από το μεγάλο αμφιθέατρο του κτιρίου της ΣΔΕ.

Εκεί μας υποδέχθηκαν οι κυρίες του ΚΕΣΥΠ Λάρισας κα Βλαχοδήμου Έφη και Μαλέτσικα Μαρία, η κα Ντρογκούλη Έλενα εκ μέρους της Βιβλιοθήκης και ο αντιπρύτανης κ. Σδρόλιας Λάμπρος εκ μέρους της διοίκησης του ΤΕΙ.

 

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, οι μαθητές επισκέφτηκαν διαδοχικά την Βιβλιοθήκη, το τμήμα Νοσηλευτικής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Γεωπονίας και Πολιτικών Μηχανικών, όπου ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους, ενημερώθηκαν για προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, θέματα έρευνας και τεχνολογίας, προγράμματα Erasmus και πολλά άλλα.