Μεγάλη διάκριση για το 13ο ΓΕΛ Λάρισας σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Την άνοιξη του 2023 μαθήτριες της Β’ τάξης του σχολείου μας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Παπαδημητρίου Σταυρούλας έλαβαν μέρος στον 23ο Πανελλαδικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό από την Εταιρία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού (ΕΤΕΠ) Κερατσινίου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αρσενίου και Γκιάτα με τα βραβεία τους ανα χείρας

Η μαθήτρια Αρσενίου Δέσποινα κατέλαβε το 1ο βραβείο διηγήματος νέων με το διήγημά της «Οι στάχτες που έδωσαν ζωή», ενώ η μαθήτρια Γκιάτα Δέσποινα έλαβε έπαινο στην ίδια κατηγορία με το διήγημα «Η Μαριέττα». Οι δύο μαθήτριες συμμετείχαν όλη την χρονιά σε ένα πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής γραφής, μέσα από το οποίο ανακάλυψαν την έμφυτη ικανότητά τους στην λογοτεχνική δημιουργία και την συγγραφή. Ασχολήθηκαν με την συγγραφή κειμένου και ποιημάτων και τελικά, παρακινούμενες από την κα Παπαδημητρίου, πήραν μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισαν αυτοπεποίθηση, αναγνώριση, εμπειρία αλλά και βραβεία.

Η κα Παπαδημητρίου με την Δέσποινα Αρσενίου

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για το λογοτεχνικό τους ταλέντο, τον ζήλο και την δημιουργικότητα που επέδειξαν. Καλή πρόοδο!!!

Διαβάστε το βραβευμένο διήγημα εδώ:

https://online.flippingbook.com/view/467569483/