Την Δευτέρα 11 Μαϊου 2015 το σχολείο μας πραγματοποίησε την τελική εκδήλωση για την παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών του σχολικού έτους 2015 – 16.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Λαρισαίων, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου, η οποία μας παραχωρήθηκε ευγενικά από τους υπευθύνους. Την αίθουσα προετοίμασαν κατάλληλα τοποθετώντας καρέκλες, θρανία, βιντεοπροβολέα, υπολογιστές και όλον τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, οι μαθητές του σχολείου μας, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού πληροφορικής κ. Μόκα και του γραμματέα του σχολείου μας κ. Ντίνα.

Οι μαθητές, χωρισμένοι σε ομάδες, παρουσίασαν τις εργασίες τους μέσω powerpoint αρχείων που είχαν προετοιμάσει όλη τη χρονιά, με ευφράδεια και χαρούμενη διάθεση, παίρνοντας έτσι και το “βάπτισμα του πυρός” σε παρουσιάσεις μπροστά σε κοινό. Oι υπόλοιποι, μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ώς θεατές, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την δουλειά που έκαναν τα παιδιά όλη την χρονιά αλλά και να μάθουμε καινούρια χρήσιμα πράγματα.

Επειδή δε, οι περισσότερες από τις παρουσιάσεις ήταν άρτιες τεχνικά και ποιοτικά, οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν με το πέρας της εκδήλωσης. Το υλικό για τα φετινά projects μπορείτε να το κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή από τις αντίστοιχες σελίδες στο αρχικό μενού της ιστοσελίδας μας. (Ερευνητικές εργασίες 2014 – 15)

project04 project02 project07 project08 project09 project06  project03  project01